Nieuws

 

Start seizoen 2019-2020

Op maandag 23 september start het nieuwe seizoen.

 

In de krant

In week 36 is in het regionieuws van de gemeenten Groesbeek, Heumen en Mook en Middelaar het  volgende bericht opgenomen (verkorte versie):

'Mensen hun talenten laten ontdekken'

Er zijn steeds meer mensen die tekenen of schilderen of die dat (weer) willen gaan doen. Ze beleven veel plezier aan het beeldend bezig zijn. Vaak ontstaat de behoefte aan begeleiding door een professional om meer techniek onder de knie te krijgen of om los te komen van oude patronen.

Jos Klaver is zelf beeldend kunstenaar en begeleidt al jaren zowel hobbyisten als professionals. Hij heeft als docent onder andere zijn sporen verdiend aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Jos staat bekend als een bevlogen en inspirerend docent die bij elke deelnemer op zoek gaat naar ontwikkelingsmogelijkheden. Ontwikkeling brengt beweging/groei tot stand en maakt energie vrij. Zo ontstaat ook inspiratie en energie bij de cursist. In zo'n "flow" ontstaan er vaak de mooiste werken.

Jos: "Ik hecht eraan dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen; dat ze alle vrijheid en ruimte voor ontplooiing hebben. Een goede sfeer in de groep is een belangrijke basisvoorwaarde. Elke cursist volg ik individueel. Steeds bespreken we de mogelijkheden en ontwikkelingen en ik kijk hoe dat wordt opgepakt. Het plezier in het beeldend bezig zijn staat voorop. 'Mijn spiegel' leidt altijd tot nieuwe ontwikkelingen en inzichten".

CONTACT

Atelier Jos Klaver

Ringbaan 10
6584 BB Molenhoek

Tel. 06 38 51 49 12
Tel. 06 28 88 12 14

info@atelierjosklaver.nl

Disclaimer | Heijsen Webdesign